Vi räknar med att varje kund har en stor väska, upp till 23 Kg och en handväska.
Behöver du ta mer bagage behöver du inte betala men vi vill veta det i förväg för att vara säkra på att alla får plats.

Ange antalet väskor i samband med din bokning.
Special och skrymmande bagage, såsom sportutrustning, barnvagnar, cyklar och djurburar måste anges vid bokningstillfället under rubriken “Passageraruppgifter – särskild information”, för att vi ska kunna garantera plats för bagaget. Skrymmande bagage inkluderar även resväskor eller andra föremål som väger mer än 23 kg eller där bagaget sammanlagt överskrider 250 cm (höjd+bredd+djup). Det tillkommer inga extra avgifter för skrymmande bagage eller specialbagage.
Vid medtag av cykel behöver du välja alternativet egen bil och förvara cykeln i en cykelväska eller ett emballage under resan.
För resa med skidor i en delad bil kan max 3 par skidor per bokning tas med i bilen. Barnskidor behöver inte inkluderas i dessa 3 par. Vid fler skidor än 3 par eller större skidpaket, behöver alternativet egen bil bokas. Om skidor önskas tas med i bilen behöver det anges i din bokning under fältet “Passageraruppgifter – särskild information” för att säkerställa plats i bilen.
Om det sammantagna mängd bagage du angivit överstiger vad som är rimligt i en bil för en delad resa, kan du komma att bli kontaktad och ombedd att boka en egen bil för att kunna resa med ditt bagage.
Underlåtelse att ange ev extra bagage eller skrymmande bagage i god tid innan avresa kan innebära att du inte kommer att kunna resa med oss vid upphämtningstillfället.